9/11 truth – William Bill Cooper predictions, june 2001, 3 months before 9/11

William Bill Cooper predictions, june 2001, 3 months before 9/11, and 5 months before his assassination by government agents. Killed for speaking the truth, as many others.

Predvidjanja William Bill Cooper -a, u junu 2001, tri meseca pre 11 septembra 2001, i pet meseci pre nego sto je ubijen. Bill Cooper je bio cuveni radio voditelj, pisac kultne knjige ‘Behold a Pale Horse’ koja govori o tome kako elita upravlja covecanstvom, kojim se ‘silent weapons’ koristi, kako manipulise, izaziva ratove, ukida slobode, porobljava svojim bankarskim sistemom itd.

Zbog toga sto je otvoreno govorio istinu, Bill je ubijen na svom imanju, samo 2 meseca posle dogadjaja 11. septembra. Sa ove vremenske distance vidi se kakav je vizionar bio. Cak je i imenovao da ce za 9/11 okriviti Osamu bin Ladena, koga su prethodno obucavali i naoruzavali dok se borio protiv Rusa u Avganistanu, i iskoristiti ga kao baba rogu, nepostojeceg neprijatelja, kako bi napali sve koji su protiv Novog Svetskog poretka.

Americki general Wesley Clark www.youtube.com/watch?v=F9seyC4zC_8 cak je i nabrojao spisak onih zemalja koje su vec 2001 pa cak i ranije znali da ce napasti.

RIP Bill

source

(Visited 2 times, 1 visits today)

You might be interested in

Leave a Reply

%d bloggers like this: