Om Eko-byar enligt Anastasia modell. Med mycket info gällande Polskifte i kommentarsfältet under av Southpole Tropics https://plus.google.com/114473321637886971494/posts/8MDxiVYNnQv Carl…

source

8 COMMENTS

 1. Ta till dig råden om bönor och ärtor Lennart. Köp torkade (som är billigast) och gör några långkok. Det är näringsrikt, ekologiskt och ganska gott med lite kryddning.
  PROTEINER you see.

 2. När jag var yngre, mindre kritisk och dummare så läste jag gladerligen om diverse konspirationsteorier med öppet men okritiskt sinne… kan säga att domedagare ständigt har nya datum för domedagar efter att deras aktuella datum inte infaller. Och foliehattarna/knäppgökarna/new age hippiena har heller inte någon koherens i sina datum för polskiftena. De kommer ständigt med nya datum om kommande polskiften… när de själva säger att polskiftena sker mycket sällan, och samma sak med "Zodiac ages" eller vad man vill kalla dem. De har tusentals år i varaktighet enligt dem. Men även de kommer med nya datum för sånt.

  Och jag tror du skulle må bra om du fick i dig mer kalorier. Fett är ju det mest kaloririka av proteiner, carbs och fett (by far). Så jag skulle tipsa dig att hitta recept som använder olja. Fin olivolja kan vara dyrt men budgetvarianter skulle säkert kunna fungera. Och det är svårt att ignorera att du har tappat mycket muskelmassa. Försök få in mer proteiner från tex kikärtor och linser?

  FRAMFÖRALLT: försök att inte fylla buken med mat som innehåller lite kalorier och proteiner men mycket kostfiber. För att kostfibrer (cellulosa) må vara en typ av kolhydrat, men vi människor saknar enzymerna för att bryta ner cellulosa till stärkelse (som för dig skulle varit användbart iom att vi kan utvinna energi ur stärkelse).

  Om du kan förmå dig att äta bröd som är tillagat i ugn kanske du skulle kunna förmå dig att äta kokt potatis? Eller stekt/råstekt potatis stekt med lök? Tror många tittare skulle bli glada om de såg dig äta lite mer kalorier. Testa koka potatis och gör potatispuré så har du i olivolja och lite salt och peppar.

 3. Nej Lennart, polskifte är något som tar flera hundra år, det är inget som man kan klassa som "end times tider".
  Har du aldrig tittat på en karta och tänkt "hmm det ser ut som att vissa länder har suttit ihop med varandra en gång i tiden".
  Det är polskifte din idiot, det är ingenting mainstream media behöver skriva om, det är grundläggande kunskap som man lärde sig i lågstadiet.
  "SENASTE NYTT: Vissa delar av jorden kommer att långsamt centimeterflytta på sig och processen kan tänkas sig ta flera hundra år!"
  Jag slår väl vad om att du fullständigt skiter ner dig i extas av Pangea också, googla på det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here